Cursuri de Actorie

De-a lungul timpului noi v-am tot povestit de beneficiile teatrului, de „curățarea sufletească” pe care o simțim după ce mergem la un spectacol. O nevoie din ce în ce mai apăsătoare. Dar mai există o parte a acestei lumi, cea a dezvoltării personale prin cursuri de actorie; un alt mod de a împlini această sete de teatru. Direct din confortul casei voastre. Cum? Prin cursuri online de teatru cu actorii Teatrului Anton Pann

Ce sunt cursurile de teatru? Sunt poate cea mai eficientă metodă de dezvoltare personală, prin intermediul unor jocuri care aduc beneficii precum:

– dezvoltarea abilităților de comunicare, a creativității

– exprimarea emoțiilor

– diminuarea timidităţii / creșterea încrederii de sine

– șansa de a te cunoaște mai bine

– dezvoltarea atenției distributive

Pentru că sănătatea și siguranța sunt pe primul loc, cursurile se vor desfășura online, prin intermediul platformei Zoom.
Ne aflăm în loc în care barierele sunt sparte și prejudecățile aruncate, așadar cursul se adresează tuturor vârstelor și categoriilor sociale. Totodată, primim orice vorbitor de limbă română de pe glob, cu mențiunea că oferim prioritate vâlcenilor pentru jumătate din locuri.

Cursurile sunt gratuite, dar numărul locurilor este limitat, așa că vă invităm să vă înscrieți cât mai repede.

Cum să te înscrii? Trimite un email până pe 2 Noiembrie ora 17:00, la adresa proiecte.tap@gmail.com cu datele tale (nume, vârstă, profesie, telefon) și câteva cuvinte în care să ne spui de ce îți dorești să participi la aceste cursuri.

Când se va ține? De îndată ce se vor forma grupele, programul se va face în funcție de preferințele majorității.