Fata din mașinărie

FATA DIN MAȘINĂRIE de Stef Smith
Regia: Norbert Boda

–Care e diferența dintre o rugăciune și o dorință?–Polly și Owen s-au hotărât. Având cariere profesionale care le asigură o viață în siguranță și îndrăgostiți fiind unul de celălalt, sunt gata să se bucure de viață, mai ales după ce Polly obține o
promovare la serviciu. Totul pare minunat. Până în momentul în care un gadget misterios, simbol al noilor tehnologii, care le promite să-i rupă de stress-ul cotidian, se insinuează în viața lor. Granița dintre lumea fizică și cea digitală devine volatilă, iar Polly și Owen sunt obligați să se întrebe dacă percepțiile lor despre realitate și libertate sunt compatibile.

Text STEF SMITH
Regia NORBERT BODA
Scenografia DENISSE MOISE
Traducerea DENISSE MOISE
Montaj video & audio NORBERT BODA
Polly: DENISSE MOISE
Owen: TUDOR ANDRONIC
Vocea Black Box: ANA ȘUȘCA

//Un spectacol despre dilemele dependenței digitale.\\
Regizor tehnic: Vasile Marinoiu
Durata 1h20’
Recomandat: +14 an

Stef Smith a primit în anul 2012 prestigiosul Premiu Olivier pentru piesa Roadkill. Deși tânără, este considerată de ziarul The Scotsman una dintre cele mai talentate voci ale dramaturgiei scoțiene. Spectacolele după piesele ei au primit recenzii extreme de favorabile în publicații britanice de prestigiu precum The Guardian, Evenig News, The Herald, The List, etc.

Norbert Boda debutează ca regizor pe o scenă profesionistă cu acest spectacol. Norbert este licențiat al Facultății de Teatru și Televiziune a Universității Babeș- Bolyai din Cluj, secția actorie, clasa profesorului Miklos Bacs, iar în prezent este student al secției de regie a aceleiași facultăți.
Alături de Norbert Boda, o data cu spectacolul Fata din Mașinărie debutează și Denisse Moise
ca scenografă și, împreună cu Tudor Andronic, ca actori pe scena Teatrului Anton Pann.